Tarieven

Het voordeligste is om uw computer af te leveren op het adres van Summix.nl in Tiel. Sommige werkzaamheden houden in dat er een tijd gewacht moet worden. Een virusscan kan al snel een uur duren.

Als u de computer bij mij aflevert, betaalt u alleen voor de daadwerkelijke werkzaamheden en niet voor mijn aanwezigheid bij u thuis. Zo gezellig ben ik nou ook weer niet dat u daar geld voor over moet hebben… 😉

Fixed Price tarieven (op basis van afleveren computer op adres van Summix.nl)

Virus, spyware en malware vrij maken van pc : € 50,– (inclusief installatie freeware tools op uw computer, zodat u vanaf dat moment een beter beschermde PC mee terug neemt.)

Installatie Windows XP, inclusief de meeste recente drivers voor uw hardware, en alle recente Microsoft Updates, een virusscanners en eventuele klantenwensen zoals partitionering en de locatie van “Mijn documenten” : € 50,– (Let op, dit is exclusief de prijs van de Windows XP licentie!)

“Bestaande installatie optimalisatie”.
Deze dienst is de uitgebreide variant van de virusvrij maken dienst, met als toevoeging dat uw windows up-to-date wordt gemaakt (denk aan uw licentie!) uw register opgeschoond, de harde schijven gedefragmenteerd, oude software verwijderd en uw drivers allemaal op de nieuwste stand gebracht worden en de computer intern wordt gereinigd.
Kortom, een “grote beurt” voor uw PC! € 85,–

pc ophaal- en brengservice binnen een radius van 25 kilometer vanuit Tiel, inclusief ontkoppelen bij het halen en weer aansluiten bij het brengen, en een klantacceptatie van de geleverde diensten op locatie. (Maximaal een half uur): € 40,–

Het is mogelijk om tijdens de reparatietijd een computer te huren voor een vast bedrag van € 25,–. Hierop zijn Office, Internet en MSN geïnstalleerd zodat u toch kunt internetten en via webmail uw email kunt bijhouden.

Technische consult per email: € 5,– per vraag. Hiervoor krijgt u een uitgebreid antwoord op uw vraag, met een duidelijke onderbouwing.