Wat zijn webwinkel extensies

Wil je een webshop laten bouwen? Wat zijn webwinkel extensies. Door de vele marketing functie binnen een webshop zou u denken dat u alles al hebt, niets is minder waar. Ook al heeft de beste webshop er zijn altijd mogelijkheden om het nog beter te maken. We noemen deze modules extensies. Zo nou wat is een exensies, dat een stukje software die je kan integreren in de webshop waardoor een bepaalde gedeelte van de webshop beter of anders gaat functioneren. Dit kan om verschillende redenen zijn dat u dit zou willen. Om uw een voorbeeld te geven: maganto werkt met een 6 stappen plan voor afrekenen in de webshop. Deze functie zou u met een extensie kunnen veranderen naar 1 stap. De voordelen zij dat de klant het makkelijker krijgt bij het afrekenen en dus sneller terug komt, en u meer omzet haalt.

Uitkijken met extensies

Omdat veel webshops gebouwd zijn met opensource cms zijn er ook veel webshop extensies op de markt en te verkrijgen daarbij komen ook de problemen. het meest voorkomende probleem bij webshop extensies is dat de webshop het niet meer doet als gevolg van een webshop extensies. Hierdoor zou u weer hoge kosten of veel tijd erin moeten steken om dit weer in orde te krijgen. Wat wij u willen aan raden om van te voren informatie in te winnen bij ons of bij u developen om dit soort problemen van extensies te voorkomen.

Wat is hosting

Stel u voor: U heeft een CMS uitgezocht en zou nou wel eens online willen gaan. Dan is een van de eerste zaken die u geregeld moet hebben. Het is tenslotte wel zo handig als u een makkelijk te vinden webadres heeft op internet. Als dat geregeld is dan kunt u uw site gaan vormgegeven. Bij Online Shop Solution regelen wij dit allemaal voor u. U hoeft allen maar de webshop domein(naam) te weten en wij doen de rest.

Op het moment dat het de designer klaar is en u bent helemaal tevreden met uw website of webshop dan moet een hosting partij uitgezocht worden (wij van Online Shop Solution adviseren Byte) en  een bijpassende domeinnaam waarbij u een aantal email adressen krijgt. Eigenlijk moet er nog maar één ding gebeuren: de site dient online te worden gezet, zodat internetgebruikers hem ook echt kunnen bezoeken.

Uw site op het web.

Websites  worden pas gezien als ze via internet  ergens zijn opgeslagen. Vergelijk het  bijvoorbeeld met een programma op uw eigen PC. Wanneer u een programma wilt gebruiken moet u dit eerst ergens opslaan om hem te kunnen terugvinden. Met een website of webshop werkt het precies hetzelfde. Alleen wordt een website  meestal niet opgeslagen op uw eigen PC, maar op de server van een gespecialiseerd bedrijf die webruimte aanbiedt. Zo’n bedrijf wordt een hostingprovider genoemd.

 

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *